Un tronson important de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, deschis

Lucrari de reabilitare pe Calea Bogdanestilor din Timisoara

Vești bune pentru șoferii din Timișoara! Un tronson important de drum pe Calea Bogdăneștilor va fi deschis. Pe de altă parte, se închide o altă porțiune de șosea din zonă.

Primăria Timișoara vine cu un anunț important pentru șoferi. Începând din data de 28 august, traficul în zona Calea Bogdăneștilor – B-dul Cetății se va desfășura în condiții mai bune. Asta după ce se va deschide circulația rutieră pe tronsonul cuprins între str. Grigore Alexandrescu și B-dul Cetății.

Lucrarea de pe Bogdăneștilor este una extrem de importantă pentru sistemul de mobilitate al Timișoarei. Intrăm în ultima etapă a proiectului. Practic, am modernizat întreaga infrastructură, de la rețelele de apă-canal, gaz, electricitate, la iluminat public modern sau liniile de tramvai. De luni, deschidem circulației primul tronson care va fi gata: Grigore Alexandrescu – Bulevardul Cetății. Până luni, finalizăm pe acest tronson pistele de bicicletă și trotuarele. De asemenea, pregătim sistemul de irigare a zonei verzi și în toamnă, când condițiile meteo permit, vom planta 540 de arbori în perimetrul actualului șantier”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Tot din 28 august, pentru continuarea lucrărilor, se închide circulația pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul strada Grigore Alexandrescu – strada Dunărea. Pe Calea Bogdăneștilor, Primăria Timișoara derulează un amplu proiect de reabilitare.

A fost deja schimbată infrastructura de utilități, se refac căile de circulație rutieră, trotuarele, liniile de transport în comun și se amenajează spațiile verzi. Valoarea totală a investiției este de aproape 150 de milioane de lei, din care peste 91 de milioane de lei sunt din fonduri europene nerambursabile, restul sumei provenind de la bugetul local. Procentul de realizare a lucrării este de peste 70%”, a informat Primăria Timișoara.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/