Un tânăr de 20 de ani a lovit cu mașina o bătrână și s-a făcut nevăzut. Femeia a murit

Un tânăr de 20 de ani, care avea permisul de conducere suspendat, a accidentat o femeie de 75 de ani pe care a lăsat-o pe marginea drumului și s-a făcut nevăzut. La scurt timp, femeia a murit. 

Vineri, în 21 ianuarie, un bărbat de 20 de ani ar fi condus o autoutilitară pe DC 114, dinspre localitatea Tomești înspre localitatea Brănești, iar în localitatea Baloșești ar fi surprins și accidentat o femeie de 75 de ani, după care a fugit de la locul accidentului. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale însă, din nefericire, după câteva ore a decedat.

Miercuri, 26 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Făget au identificat un bărbat, de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului.

banner 970 x 250