Un șofer teribilist a încercat să îi mituiască pe polițiști! Le-ar fi promis câte 100 de euro de căciulă

Un bărbat din județul Timiș ar fi încercat să îi mituiască pe polițiști după ce a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea cu viteză pe drumul care leagă localitățile Jebel și Deta.

Bărbatul le-ar fi promis agenților că vor primi câte 100 de euro fiecare, cu scopul de a nu fi tras la răspundere mai ales că avea și permisul suspendat.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus în data de 16.11.2020, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului D.A.-L., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. În rechizitoriul întocmit s-a reținut că în data de 21.06.2020, fiind depistat cu aparatul radar că a condus autoturismul dinspre localitatea Jebel înspre Deta, cu viteza de 167 km/h, pe o porțiune de drum pe care limita maximă de viteză este de 80 km/h, inculpatul D.A.-L. ar fi încercat, în repetate rânduri, să promită suma de câte 100 euro fiecăruia dintre cei patru agenți de poliție care l-au oprit în trafic, în total 400 euro, pentru a nu fi dispuse împotriva sa măsurile legale, întrucât din data de 20.06.2020 acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, ca urmare a constatării săvârșirii unei contravenții la regimul rutier”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Timiș.