Un singur ofertant pentru cele peste 12 milioane de lei alocate reabilitării clădirii Primăriei Lugoj

primaria lugoj 1

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat încheierea licitației pentru demararea reabilitării clădirii administrative a oraşului.

Proiectul include o serie de lucrări esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii și a condițiilor de utilizare a clădirii. Un singur constructor s-a înscris la licitație, iar oferta sa urmează să fie evaluată din punct de vedere tehnic, dacă va corespunde cerințelor lucrările vor putea începe în cateva săptămâni.

Printre intervențiile planificate se numără: repararea fisurilor și realizarea unei tencuieli armate la nivelul subsolului; curățarea și igienizarea subsolului pentru eliminarea umezelii; facilitarea accesului și exploatării clădirii pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv montarea unui ascensor special și amenajarea traseelor de deplasare; realizarea semnalisticii vizuale și a traseelor de circulație pentru persoanele cu diverse tipuri de dizabilități; amenajarea locurilor de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități; înlocuirea sau repararea acoperișului și schimbarea tâmplăriei exterioare și interioare, păstrând aspectul original al clădirii, termoizolarea pereților exteriori și a planșeului peste ultimul nivel, achiziția și montarea a două pompe de căldură şi altele.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la 12.623.788,25 RON fără TVA, iar durata acestora va fi de 18 luni, de la data semnării contractului.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/