Un primar păţit! Felix Borcean ştie ce poate aduce vizita unui premier!

Întrunirea de la Băile Herculane a conducerii PSD şi a principalilor membri ai Guvernului îl lasă rece pe primarul liberal al Caransebeșului. Felix Borcean îşi aduce aminte şi că precedenta vizită a unui premier PSD (Sorin Grindeanu) în Caraş-Severin nu a adus nimic deosebit primăriilor din judeţ.

Primarul Felix Borcean a lansat două întrebări mai degrabă retorice: Cât să rezolve miniștrii sau primul-ministru din problemele celor 77 de primari din Caraș-Severin? Cât a rezolvat premierul Sorin Grindeanu după întâlnirile de la Reșița şi Caransebeş?

„Dacă poate că la întâlnirea cu Sorin Grindeanu mi-aș fi dorit să particip, la cea de la Băile Herculane nu am nici un interes, pentru că din punctul meu de vedere are un caracter pur politic. Şi așa am tot fost acuzat în ultimul timp că am cine știe ce legături cu PSD-ul…”, a declarat primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean.

Reamintim că vineri, 17 noiembrie, Comitetul Executiv al PSD se întrunește la Băile Herculane, eveniment la care participă președintele PSD, Liviu Dragnea, premierul României, Mihai Tudose, și parte din miniștrii Guvernului PSD-ALDE. După şedinţa CEx, vor urma discuţii „pe ateliere“, cu participarea miniștrilor și a șefilor de deconcentrate din Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: PREMIERĂ POLITICĂ. Mocioalcă îi aduce la Herculane pe cei mai grei oameni din PSD!