Un pistol de tip airsoft, bani și un card bancar, sustrase dintr-un magazin din Moldova Nouă

pensive gangster playing with his handgun during late night

Un tânăr teribilist din Moldova Nouă a sustras un pistol dintr-un magazin din oraș. Acesta a plecat, în plus, cu 5.000 de lei și cu un card bancar, pe care l-a și folosit.

Polițiștii din Moldova Nouă au reținut un tânăr de 20 de ani din localitate, bănuit că în 18 martie ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din oraș, de unde ar fi sustras peste 5.000 de lei, un card bancar și un pistol de tip airsoft, care folosește proiectile din plastic, nefiind din categoria celor supuse autorizării.

După comiterea faptei, tânărul s-ar fi deplasat la un ATM, de unde ar fi retras 200 de lei folosind cardul bancar pe care l-ar fi sustras împreună cu codul PIN notat pe o bucată de hârtie.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspundere penală a persoanei vinovate.

banner 970 x 250