Un pensionar se revoltă: „Noi nu suntem plătiţi pentru aşa ceva!“

publicitate si promovare in ziar

Un pensionar din Caransebeş a tras un semnal de alarmă în plenul Consiliului Local cu privire la absenteismul manifestat de Poliția Locală în cartierele municipiului.

Dumitru Matei, pensionar, a vorbit despre mașinile care parchează pe spațiile nemarcate, în special în zona trecerii de pietoni de la Lidl din cartierul Pipirig, blocând vizibilitatea șoferilor, care nu pot observa pietonii pe trecere, foarte mulți fiind elevi de la liceul învecinat.

În acest caz, viceprimarul Marius Isac i-a sugerat domnului Matei să sune la Poliția Locală și să se pună martor când este întocmit procesul-verbal de constatare. La auzul celor spuse de viceprimar, Matei a răbufnit: „Ce vreți, noi să fim cei care reclamăm? Noi nu suntem plătiți pentru așa ceva, domnule viceprimar! Aveți oameni plătiți pentru așa ceva! Vă rog să-i trimiteți în cartier și pe cei de la Parcări și pe Poliția Locală să aplice legea! Sau desființați trotuarul nostru acolo unde parchează ei mașinile sau îi atenționați să nu mai parcheze acolo… Atât pe Aleea Sportivilor, cât și pe Luță Ioviță și Rapsodiei, trotuarul este al pietonilor, nu al șoferilor! Şi sunt aceleași mașini care parchează zilnic în aceleași zone“.

Deși primarul Felix Borcean i-a explicat că locurile de parcare din zona trecerii de pietoni de la Lidl sunt eliminate, Dumitru Matei nu s-a oprit, spunând că șoferii parchează în continuare și acest lucru va continua dacă ei nu vor fi sancționați.

„M-am plictisit de câte ori am dat telefon la Poliția Locală, dar și la Poliția Municipală, pentru că mi s-a răspuns că Strada Ardealului nu e treaba Poliției Locale! Ce să mai zic? Cu cine să mai vorbesc?”, a încheiat retoric pensionarul în ședința Consiliului Local.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01