Un nou ring de gheață își așteaptă patinatorii la Iulius Town!

Chiar dacă sărbătorile au trecut, iarna este încă în forță, iar patinoarul Ice Dream din Iulius Town îi așteaptă pe cei care doresc să evadeze din cotidian pentru o oră și jumătate.

Patinoarul Ice Dream din Iulius, amplasat în fața clădirii UBC 3, îi așteaptă cu brațele deschise pe iubitorii sporturilor de iarnă, pe cei care și-au propus să înceapă anul 2020 în mișcare, pe cei interesați să dea tot ce au mai bun pe gheață, fie ei amatori sau profesioniști.

Astfel, pe o suprafață de 1.200 mp, acolo unde încap până la 300 de persoane, doritorii sunt invitați să profite de ocazia de a „dansa pe gheață” zilnic, între orele 9.30 și 22.30.

O tură de patinaj de o oră jumătate costă 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți. În cazul în care patinatorii nu vin echipați de acasă, nu trebuie să își facă griji. Patine pot fi închiriate la Ice Dream în schimbul sumei de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

Pentru cei mai puțin experimentați, dar dornici de a învăța sau de a se perfecționa, patinoarul Ice Dream organizează cursuri cu un instructor, de luni până vineri, între orele 17.00 și 18.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 9.30 și 10.30.