Un nou maraton de vaccinare împotriva COVID-19 la Timișoara. Este organizat de Ziua Armatei României

vaccinare spitalul militar
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

La spitalul modular militar de la fostul stadion CFR din Timișoara va fi organizat luni un nou maraton al imunizării împotriva COVID-19. Vor fi disponibile două fluxuri de vaccinare, cu Pfizer, respectiv Johnson&Johnson. 

Centrul de vaccinare organizat de Spitalul Militar din Timișoara este situat pe stadionul CFR de pe strada Nera nr. 4.  Maratonul se va desfășura în perioada 25 octombrie, ora 08.00 – 26 octombrie, ora 20.00, cu ocazia Zilei Armatei României. Vor fi disponibile două fluxuri de vaccinare, un flux Pfizer și unul Johnson&Johnson, cu posibilitatea suplimentării acestora la nevoie.

„La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile, cu vârsta mai mare de 12 ani, pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV. Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente. Este nevoie mai mult ca oricând să manifestăm solidaritate și să alegem vaccinarea, pentru siguranța noastră și a celor dragi. Doar prin vaccinarea împotriva COVID-19 vom reuși limitarea răspândirii virusului și redarea șansei la viață celor mai vulnerabili dintre noi!
Împreună, vaccinându-ne, învingem pandemia!”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Maratonul este un proiect al Ministerului Apărării Naționale ce se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/