Centru nou de colectare separată a deșeurilor, la Timișoara

centru colectare deseuri la timisoara

Primarul Dominic Fritz a semnat contractul pentru proiectarea investiției care va fi realizată în Calea Șagului.

Poate începe proiectarea centrului de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar din Calea Șagului. Primarul Dominic Fritz a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic, precum și asigurarea asistenței tehnice pentru înființarea noului centru. Acest proiect va fi realizat pe o suprafață de 2,5 hectare.

Aici vor fi preluate 13 tipuri de deșeuri de la timișorenii care le vor preda prin aport voluntar: deșeuri periculoase, deșeuri textile, deșeuri electrice și electronice mici, obiecte de uz casnic mari, hârtie/carton, plastic, lemn /mobilier, sticlă, anvelope, metal, deșeuri grădină, deșeuri construcții diverse și deșeuri construcții moloz.

În plus, aici vor mai funcționa: un centru de reutilizare a bunurilor aduse în centru de cetățeni și care pot fi refolosite (de exemplu, piese de mobilier), o platformă cu concasor pentru deșeurile din demolări și construcții, precum și o platformă pentru compostarea deșeurilor vegetale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Documentația trebuie finalizată de prestator în termen de 60 de zile lucrătoare. Contractul a fost adjudecat de societatea FIP CONSULTING S.R.L. Valoarea totală a achiziției se ridică la 240.000 lei.

Proiectul „Înființarea Centrului integrat de colectare separată prin aport voluntar destinat aglomerării urbane municipiul Timișoara” este finanțat prin PNRR.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/