Un nou an, cu noi speranțe și planuri de afaceri pentru una dintre cele mai de succes firme din Caraș-Severin – Casa Alex!

1000x100

Lasă căldura casei tale în grija profesioniștilor și pregătește-te pentru un 2022 plin de oferte și produse de cea mai bună calitate. Casa Alex va fi partenerul tău de drum și în acest an.

Anul 2021 lasă în urmă oameni mai puternici, mai înțelegători și cu mai multă speranță. În lumea afacerilor se turează motoarele pentru un an plin de idei, de proiecte inovative și investiții pe măsură. Un business-plan pus bine la carte și de cea mai cunoscută firmă din Caraș-Severin, Casa Alex.

Cei doi antreprenori, cunoscuți și respectați în lumea afacerilor, Adrian și Alexandru Torma, au dezvoltat rețeta unui business de succes, practic o afacere de familie ce constituie o garanție în plus pentru reușită, dar și pentru clienții vechi și noi. O dată ce ai trecut pragul acestor firme, la Oravița sau Caransebeș vei găsi tot ce îți este necesar: de la materiale de construcții, mobilă, electrocasnice, obiecte sanitare, instalații încălzire, scule și unelte, decorațiuni-textile, obiecte pentru menaj, pavaje, până la articole sportive sau piese auto. Desigur că în fiecare lună sunt dezvăluite noi și noi oferte speciale ce răsplătesc investiția și asigură fidelitatea clienților.

casa alex premii

Cu o simplă vizită la Casa Alex sau printr-o comandă online, vă puteți convinge că beneficiați de o servire exemplară la standarde occidentale, familiile fraților Adi și Alex Torma fiind respectate și apreciate pentru conduita lor socio-profesională.

Casa Alex Oravița și Casa Alex Caransebeș au devenit două repere comerciale atractive și în perioada 01.12 – 31.12.2021 atunci când l-au ajutat și pe Moș Crăciun cu reduceri substanțiale la produsele căutate de clienți.

 

De altfel, după cum afirmă cei doi administratori, anul 2022 va fi unul la fel de prietenos cu clienții, dar și cu multe surprize, fiindcă astfel vor să-și răsplătească fidelitatea colaboratorilor și a clienților și să păstreze acel sentiment câștigat cu multă trudă și seriozitate, sentimentul de Acasă la Casa Alex de la Oravița și Caransebeș.

„A fost un an plin de încercări, cu suișuri și coborâșuri, un an la finalul căruia atunci când am tras linie, pe lângă cifrele mai mult decât mulțumitoare în ceea ce privește afacerea și numărul dublat de clienți fericiți, ne-am redescoperit, am înțeles că un vis se poate împlini doar dacă te dăruiești întru totul și primele așteptări pe care trebuie să lei ai să fie cele de la tine. 

Suntem convinși că acest an ne va păstra în clasament și toți cei care ne trag pragul vor avea de ce să fie mulțumiți, deoarece Casa Alex, înainte de toate, înseamnă familie, o familie extinsă, darnică și încrezătoare în forțele proprii”, declară Alin Torma. Dacă ne raportăm la strategia firmei, atunci la bază stau, fără dar și poate, mai multe atribute:

  •    C limat organizațional plăcut;
  •    A tenție la nevoile clientului;
  •    S ortimentarea magazinului cu o varietate de produse;
  •    A vantaje prin oferte competitive;
  •    A titudine proactivă;
  •    L ibertate în idei;
  •    E ficacitate;
  • e X periență de peste 28 ani.

Fie pe https://casaalex.ro/ sau direct la sursă, în Oravița sau Caransebeș vă puteți bucura de varietatea de produse puse la dispoziția clienților. Casa Alex reprezintă un acoperiș pentru protecția și împlinirea oricărui vis a membrilor marii familii de cumpărători.