Un motociclist din Reșița s-a stins la spital după un accident teribil la Câlnic

promovare online Timisoara Casa Auto

Un tânăr motociclist din Reșița a pierit în această după-amiază în urma unui accident produs în cartierul Câlnic. Polițiștii spun că bărbatul a pierdut controlul în mers și a acroșat un autobuz care circula din sens opus. Ce mesaj posta bărbatul în urmă cu doar două luni într-un grup dedicat pasionaților de motoare?

Tânărul care a decedat astăzi este cunoscut în marea familie a motocicliștilor din Reșița. Prietenii au început deja să posteze în mediul online mesaje de condoleanțe pentru familia camaradului lor. Florin Hulea circula în această după-amiază dinspre Bocșa spre Reșița în momentul în care, într-o curbă la stânga din Câlnic, a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea și a acroșat un autobuz care circula în sens invers.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, în timp ce conducea un motociclu în direcția Reșița, într-o curbă periculoasă la stânga, un bărbat de 34 de ani din Reșița a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu colțul stânga față al unui autobuz care circula în sens invers, condus de un bărbat de 63 de ani, motociclul fiind proiectat într-un șanț de pe sensul de mers Bocșa-Reșița.”, transmit polițiștii cărașeni printr-un comunicat de presă.

În urma accidentului, motociclistul a fost grav rănit și transportat la spital, unde a decedat ulterior.

Șoferul autobuzului, în vârstă de 63 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

promovare banner maxagro

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Apropiații lui Florin Hulea sunt șocați. Tânărul nu conducea cu viteză și era mereu atent în trafic. În luna mai a acestui an, pe un grup de Facebook dedicat pasionaților de motoare, bărbatul posta următorul mesaj:

„Poate se regăsesc în acest grup cei 5 <<rideri>> care se credeau pe circuit astăzi în jurul orei 13 pe drumul către Văliug și intră pe contrasens în curbe… Vreau doar să vă spun că ați avut mare noroc astăzi. Dacă nu era atentă soția mea, probabil intra în voi ca la popice… Grijă mare, fraților. Nu doar cei cu mașinile trebuie sa fie atenți pe drum când ieșim noi cu motoarele… Trebuie să fim și noi atenți și să circulăm regulamentar.”

Sursă foto: Arhivă 

publicitate tmc 640