Un migrant a murit la Timișoara, după ce a vrut să evadeze, fiind sechestrat

Ambulanta la Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Caz ciudat la Timișoara! Un migrant a murit, după ce a vrut să evadeze din apartamentul în care era sechestrat.

Din primele informații, se pare că doi bărbați din Pakistan sechestraseră alți doi din Sri Lanka. Cei din urmă au vrut să fugă și au improvizat o frânghie din cearcefuri. Au aruncat-o peste geamul de la etajul cinci și au încercat să coboare. Doar unul a început să coboare, dar frânghia s-a rupt și a căzut în gol. A decedat.

Pe fir au intrat imediat procurorii și polițiștii care i-au găsit și reținut pe cei doi bărbați din Pakistan. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Update, ora 12:25

Bărbații din Sri Lanka, sechestrați 3 zile

Cei doi bărbați din Sri Lanka au fost sechestrați în apartamentul din Timișoara timp de 3 zile. Au fost legați cu mâinile la spate și amenințați cu moartea.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Packistanezii au pretins de la ei 5.000 de euro pentru a-i duce în Italia și au încercat să scoată bani și de rudele lor.

„Inculpații T.M. și H.A., împreună, în perioada 25 -28.08.2023, au lipsit de libertate victimele S.L.D.C. și R.P.D.D.P., prin împiedicarea părăsirii unui apartament din Timișoara, unde le-au adăpostit pentru a le trece ilegal frontiera de stat a României, în scopul ajungerii în Italia, perioadă în care au amenințat victimele că le vor omorî dacă nu primesc suma de 5.000 euro pentru traficarea lor, le-au lovit, le-au legat cu mâinile la spate, le-au pus căluș în gură, filmându-le în aceste poziții, filmări pe care le-a trimis unor persoane din anturajul victimelor în scopul obținerii de bani, determinând astfel victimele să se salveze prin coborârea pe o frânghie improvizată de la fereastra dormitorului, acțiune în timpul căreia victima R.P.D.D.P. a căzut și a decedat, iar victima S.L.D.C. s-a refugiat în alt apartament”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Pakistanezii au fost reținuți pentru 24 de ore și procurorii au cerut arestarea pentru 30 de zile. Ei sunt acuzați de lipsirea de libertate urmată de moartea victimei, lipsire de libertate și trafic de migranți.

Sursa foto: arhiva

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/