Un fost jucător al Gloriei Reșița aruncă în aer fotbalul românesc! „FCSB participă total ilegal la competiții!”

Component al echipei din Govândari între 1982 și 1984, Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF, desființează pur și simplu echipa lui Gigi Becali, despre care spune că are dovezi inceontestabile potrivit cărora ar participa ilegal în Liga I, Cupa României și Europa League! Cu complicitatea Federației!

Răducanu, care a jucat mulți ani și pentru Dinamo, a făcut dezvăluiri incendiare pentru gsp.ro. „E foarte ușor de destructurat mafia din fotbalul românesc. Florin Talpan (n.r. – juristul MAPN) și cu mine avem dovezi. Dovezile sunt de la Judecătoria București. Eu am toate actele astea. FCSB nu are Certificatul de Identitate Sportivă. Becali mi se pare că-l are pe ăla din 2003, dar ăla nu mai e valabil după sentința definitivă a justiției române, care a spus pe 3 decembrie 2015 că societatea comercială a lui Gigi nu e Steaua București. Un an mai târziu, clubul ăsta nu a mai avut voie să folosească nici numele Steaua. Niciodată MTS-ul nu-ți dă CIS când există o hotărâre judecătorească definitivă. Hai să zicem că ar avea CIS, că nu știu eu ce vorbesc, dar Talpan s-a dus la Judecătoria București și a scos o hârtie pe care scrie clar «FCSB nu există la Registrul Sportiv». N-a știut nimeni de treaba asta până acum. Să mă dea în judecată Gigi. Există documentul”, a afirmat Sorin Răducanu.

Acesta a relatat apoi pentru gsp.ro o discuție pe care ar fi purtat-o cu Florin Talpan, din care reiese că FRF și LPF ar cunoaște problema, dar că pur și simplu se fac că nu știu nimic. „Mi-a zis că participă ilegal la competiție, dar n-a scos nimeni niciun cuvințel. Liga a bolborosit ceva, FRF a folosit asta doar cum a vrut ea. E clar, FCSB participă total ilegal la competiții!”, a mai spus Răducanu.

 

 

foto: Libertatea

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/