Un examen bifat de naționala lui Contra, în Insulele Feroe!

Naționala României a câștigat cu scorul de 3-0 în deplasarea din Insulele Feroe, într-un joc contând pentru calificarea la Euro 2020. Un rezultat obținut pe final de meci, din care merită reținute doar punctele obținute cu un adversar mult mai slab cotat. 

„Guriță” a avut un singur timișorean în lot, pe fundașul dreapta Romario Benzar, actualmente jucătorul lui Lecce. Bănățeanul a prins o zi bună, cu două centrări excelente, câte una pe repriză, dar și o fază pe care a luat-o pe cont propriu în atac. Golul a venit însă din gheața lui Pușcaș, în minutul 74. Alex Mitriță a majorat diferența la 2-0 în minutul 83, iar Keșeru a mai înscris în prelungiri. România respiră, dar trebuie să fie pregătită pentru meciurile cu adevărat dificile.

Marți, un astfel de joc va fi cel cu Norvegia. În perioada aceasta joacă și naționala U21, unde Rădoi a convocat un singur timișorean, pe Marius Marin. Acesta a debutat cu eliminare primită imediat după ce i-a luat locul lui Man, în minutul 85, în partida câștigată cu 3-0 de România, în fața Ucrainei.

Sursa foto: frf.ro