Un cărășean a murit în stațiunea Mamaia în prima zi de concediu [VIDEO]

Un bărbat a murit luni în stațiunea Mamaia. I s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în apa mării, eforturilor cadrelor medicale de a-l resuscita fiind în zadar. Bărbatul avea 59 de ani și venise la mare cu soția, chiar în acea zi. Probabil entuziasmat, cărășeanul, care era și cardiac, a uitat să își ia tratamentul în acea zi.

Potrivit salvamarilor din Mamaia, incidentul s-a petrecut în zona plajei Princess din stațiune, una dintre plajele de fițe, semn că familia era una mai cu dare de mână.

Turistul, în vârstă de 59 de ani, din Caraș-Severin, a intrat în apele mării, iar la un moment dat, i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Acesta nu se afla departe de mal, astfel că a fost observat de soția sa care a alertat și alte persoane. Oamenii l-au scos din apă și l-au predat salvamarilor, fiind solicitată intervenţie medicală de urgenţă.

Potrivit salvatorilor, bărbatul intrase în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale sosite la locul incidentului, acesta nu a mai putut fi resuscitat. Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Cărășeanul sparge, din păcate, un important top local: de doi ani nicio persoană nu se mai înecase în mare, la Mamaia!