Un bărbat din Obreja a fost arestat preventiv cu propunere de extrădare către Italia

Un tânăr de 31 de ani a fost ridicat de la domiciliu, fiind bănuit că în urmă cu 14 ani ar fi făcut parte dintr-un grup organizat care avea ca scop furtul de mașini din Italia. Bărbatul are de executat 5 ani și trei luni de închisoare.

În cursul zilei de ieri, 28 mai, polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european emis de autoritățile judiciare italiene în anul 2019, pe numele unui bărbat de 31 de ani din Obreja, pentru săvârșirea infracțiunii de participație la o organizație criminală, având de executat o pedeapsă de 5 ani și 3 luni de închisoare.
În cursul anului 2006, pe vremea când avea doar 17 ani tânărul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi dezmembrat 17 vehicule furate, pe teritoriul Italiei, iar piesele rezultate ar fi fost vândute ulterior.

Bărbatul a fost depistat și ridicat de pe raza comunei Obreja, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile italiene.

FOTO:www.dezmembrariremat.ro