Un alt fel de spectacol pe stadionul din Valea Domanului!

po 1000x100px (4)

Timp de 4 zile, reșițenii vor putea merge pe stadionul din Valea Domanului nu pentru a urmări meciuri de fotbal, ci pentru cu totul alt fel de spectacole. Care se anunță însă cel puțin la fel de surprinzătoare.

Unul dintre marile circuri bucureștene se va afla la Reșița pentru a oferi publicului spectacole de neuitat. Animale sălbatice, acrobații și momente amuzante, toate vor fi incluse în programul Circului Colosseum. Acesta promite să readucă în fața publicului clasicul spectacol de circ cu lei africani, urs spălător, sconcs, șerpi uriași, aligatori, maimuțe, tarantule, cățeluși, artiști, acrobați, clovni și jonglerii.

Spectacolele vor avea loc pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului în perioada 2-5 martie, după cum urmează: joi și vineri, de la ora 18.00, iar sâmbătă și duminică, de la orele 15.00 și 18.00.

headerexpress cc

Circul va veni la Reșița încă de marți, 28 februarie, dată de la care doritorii vor putea cumpăra deja bilete de la casierie. Prețurile variază între 25 și 40 de lei pentru copii, respectiv între 30 și 40 de lei pentru adulți, în funcție de locul dorit. În plus, reprezentanții circului vor distribui, începând de marți, în școlile, grădinițele și magazinele din Reșița, fluturași speciali, care le conferă copiilor acces gratuit.