Ultimul meci din 2016! „Nu ne interesează Cupa, dar nici nu mergem în excursie la Timișoara!”

Echipa de handbal a Reșiței susține sâmbătă, de la ora 12, ultimul meci din acest an. Va fi un meci din optimile de finală ale Cupei României, care va avea la Sala Constantin Jude din Timișoara.

„Nu avem ca obiectiv să mergem mai departe în Cupă, dar asta nu înseamnă că vom merge în excursie și că nu ne vom bate la Timișoara. Așa cum v-am obișnuit la ultimele meciuri, chiar dacă au fost diferențe mari cu Constanța sau cu Odorheiul, noi încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci. Este un meci dificil, Timișoara este o echipă care face foarte greu pași greșiți acasă și pune și o presiune suplimentară pe acest meci. Vin cu aceleași povești, derby-ul Banatului, derby-ul vestului, din punctul meu de vedere nu are niciun rost. Probabil că trebuie să-și acopere problemele pe care le au și ei, după eliminarea din cupele europene și încearcă prin acest meci cu noi, crezând că este unul facil, să îmbunătățească relația cu cei care îi finanțează. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre Poli, dar asta e abordarea pe care o au ei la meciul acesta. Noi, personal, ne vom lupta pentru fiecare minge și vom încerca să scoatem maxim din acest meci”, a spus Mihai Rohozneanu.

„Va fi un meci spectaculos, din punctul meu de vedere. Dar ne va fi foarte greu, deoarece timișorenii sunt foarte bine pregătiți acasă, din toate punctele de vedere. Noi vom da totul pe teren, ca la oricare alt meci. Așa vom da și în meciul aceasta. Timișorenii vor trata meciul în serios, țineți minte ultimul meci, de aici, când abia au reușit să scoată un egal în ultimele secunde. S-a schimbat raportul de forțe, dar creștem în valoare. Au mai venit și juniorii, ei se integrează tot mai mult, tot mai bine”, a spus la rândul său și Marius Bahan.

Două absențe importante va avea echipa reșițeană la meciul de mâine de la Timișoara. „Avem probleme cu Sebi Pârvan, care e în continuare accidentat și săptămâna viitoare, în principiu, va fi programat la RMN, să vedem exact ce are. Să aflăm un diagnostic exact și atunci vom ști exact ce avem de făcut. Important este cât mai repede să facă investigațiile necesare, pentru a nu pierde perioada asta, chiar dacă sunt sărbătorile, pentru a nu ne duce până în ianuarie și abia atunci să înceapă recuperarea, atunci pierdem o lună de zile. De aceea încercăm săptămâna viitoare să găsim soluția ca Sebi să poată face un RMN. N-am putut până acum, pentru că piciorul lui era umflat și niciun doctor nu-și dădea acceptul pentru a face investigația necesară. De asemenea, nici Dușan Trifkovic nu va juca la Timișoara, are niște probleme în familie și m-a rugat să-l las să plece. În privința lui Dușan, nici nu știm sigur dacă se mai întoarce. Cam asta este situația”, a mai precizat Mihai Rohozneanu.

Handbaliștii reșițeni vor pleca sâmbătă dimineață la Timișoara, pentru meciul care va începe la ora 12.