Ultimii metri pătrați disponibili în Parcul industrial și tehnologic din Timișoara!

konica minolta digital camera
explo 1000x200

Consiliul Județean Timiș anunță că a mai rămas doar o parcelă spre concesionare în Parcul industrial și tehnologic din Timișoara, după ce în aceste zile a fost închiriat un teren cu o suprafață de aproape 1.500 mp către o firmă care realizează software-uri.

Consiliul Județean Timiș a reușit să concesioneze o nouă parcelă în cadrul Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara, în urma unei licitații publice. Astfel, potrivit reprezentanților instituției, câștigătoare este o firmă care realizează software-uri la comandă orientate spre client.

De altfel, compania își desfășoară deja activitatea în parcul industrial, extinzându-și astfel operațiunile, fiind parte a unui grup ce activează în aproape 20 de țări, pe patru continente. Suprafața parcelei concesionate se ridică la 3.931 mp, iar valoarea redevenței este de 4 euro/mp/an + TVA, aproape 16.000 de euro/an, bani ce intră în bugetul județului, alături de alte taxe și impozite”, a informat Consiliul Județean Timiș.

În cadrul Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara, situat la ieșirea spre Cenad, a mai rămas disponibilă spre concesionare o singură parcelă, cu o suprafață de aproape 1.500 mp, licitația pentru atribuirea acesteia urmând a fi organizată în luna octombrie.

Extinderea activităților economice în cadrul Parcului arată că economia Timișului crește chiar și în context pandemic, județul nostru fiind în continuare atractiv din punct de vedere investițional. În plus, am simplificat documentația de atribuire, în care sunt prevăzute condițiile participării la licitație, reducând numărul de documente de calificare solicitate. De asemenea, am început să creăm noi facilități în cadrul Parcului, precum o parcare auto. Vom continua să sprijinim economia locală atât prin investiții publice, cât și crearea unei infrastructuri pe măsura așteptărilor agenților economici”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.

În acest moment, parcul industrial al Consiliului Județean Timiș găzduiește 20 de companii românești și străine, cu capital german, irlandez și italian.