Pe B-dul Vidrighin din Timișoara, ultimele lucrări

bdul stan vidrighin din timisoara

Peste câteva zile, începe turnarea stratului final de asfalt pe B-dul Stan Vidrighin din Timișoara, aflat în reabilitare.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, anunță că în scurt timp încep ultimele lucrări pe B-dul Stan Vidrighin.

În câteva zile începem ultima etapă pe Vidrighin: turnarea stratului final de asfalt. Cei care locuiesc sau lucrează în această zonă vor avea condiții de deplasare mult mai bune, fie că folosesc tramvaiul, bicicleta, mașina sau sunt pe jos. În plus, am schimbat toate conductele subterane ca să nu ne mai trezim cu avarii care ne obligă să spargem din nou. E al treilea bulevard modernizat cap-coadă, după Cetății și Bogdăneștilor. Linie de tramvai nouă, trotuare late și piste de biciclete separate de carosabil, patru benzi pentru mașini, iluminatul public – stradal și pietonal – cu corpuri care au consum redus de energie. Urmează plantarea a 1.000 de copaci și 3.000 de metri pătrați de spațiu verde”, a declarat edilul-șef.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Lucrările de execuție au început în aprilie 2022, sunt realizate de PORR CONSTRUCT SRL și au termen de finalizare 30 septembrie 2014. Valoarea totală a investiției este de peste 100 milioane lei, cu TVA inclus, din care cofinanțarea europeană se ridică la 67,5 milioane de lei, cu TVA inclus.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/