ULTIMATUM DE LA PRIMĂRIE: Cine nu-şi plăteşte impozitele pe autoturisme rămâne fără ele!

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, îi avertizează pe reşiţeni că au 30 de zile la dispoziţie pentru a-şi plăti taxele restante. Dacă nu se vor conforma voluntar, va urma Djihadul! Primarul spune că nu este de conceput ca persoane fizice să adune şi restanţe de 80.000 de lei la plata impozitului pe autoturisme!

„La persoane fizice avem 5,7 milioane de lei, asta însemnând autoturisme, microbuze și mașini sub 12 tone. În bani vechi sunt 56 de miliarde! Sunt foarte multe persoane care nu și-au plătit impozitul pe mașini de 2, 3, 4 chiar și 5 ani. Și aș vrea să anunț, pe această cale, că le dau celor care au aceste datorii un termen de 30 de zile începând de azi pentru conformare voluntară, urmând ca, după expirarea acestor 30 de zile, să facem două lucruri. În primul rând vom devoala public toate aceste persoane, de la cele mai mari sume, la cele mai mici”, spune primarul Ioan Popa.

Dar cea mai gravă măsură avută în vedere de edilul-şef este aceea că Primăria Reșița va face ceea ce trebuia să facă de mult timp: „se va pune sechestru pe mașini și le vom executa bunurile. Din fericire, aceste taxe sunt asimilate taxelor fiscale și pentru ele noi nu trebuie să mergem în instanță, la judecătorie, să obținem un titlu executoriu, să numim un executor care să execute aceste bunuri. Pur și simplu le vom lua și le vom vinde! Sunt persoane care au acumulat și 80.000 de lei datorii! O persoană fizică! 80.000 de lei datorii din impozitul pe mașini! Vorba unui înțelept care spunea că taxele sunt supliciul pe care trebuie să îl îndurăm ca să trăim într-o lume civilizată. Deci nu putem avea pretenția să trăim într-o comunitate civilizată dacă nu ne plătim taxele!”

leader board 728 x 90 px