Ultima strigare pentru finalizarea centrului din Lugoj

reabilitare centru lugoj 2

La mai bine de trei ani de la startul lucrărilor, Primăria Lugoj este pregătită să lanseze licitația pentru refacerea zonei de suprafață a centrului pietonal.

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că pregătește, în sfârșit, lansarea licitației pentru începerea lucrărilor de execuție a proiectului de reabilitare și modernizare a centrului pietonal din Lugojul German, pe tronsonul I din strada Mocioni, între Ceasul Electric și Hotelul Dacia.

Documentația este aproape în întregime finalizată și urmează ca până la mijlocul lunii august să fie postată pe site-ul electronic de achiziții publice. Acest obiectiv de reamenajare urbanistică este unul dintre cele mai așteptate de către lugojeni, după încercarea eșuată din 2020, chiar dacă pentru administrația locală actuală nu este o prioritate.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În explicațiile date pentru amânarea lucrărilor de reabilitare, după ce acestea au fost stopate în 2020, s-a vorbit despre necesitatea refacerii infrastructurii subterane a rețelelor de apă, canal, gaze, energie electrică și date, care în proiectul inițial nu au fost prevăzute, dar și de nevoia de a facilita intervenția pompierilor în zonă, în caz de necesitate, fără a afecta noul pavajul pietonal.

Practic, proiectul actualei administrații este în totalitate schimbat și diferit de cel propus de fosta conducere a municipiului, fiind preferată piatra naturală în locul betonului amprentat, pentru pavaj, alte corpuri de iluminat, dar și alt mobilier urban.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/