Turiștii vor putea descoperi stațiunea Băile Herculane printr-o aplicație mobilă

baile herculane

Administrația de pe Valea Cernei va pune în curând la dispoziția turiștilor și nu numai o aplicație mobilă care le va servi acestora drept ghid în prezentarea orașului.

Stațiunea Băile Herculane va putea fi descoperită de turiști printr-o aplicație mobilă, pusă la dispoziția acestora de Primărie. Aplicația se află momentan în lucru, dar nu pentru multă vreme, dau asigurări reprezentanții administrației de pe Cerna. Ea va prezenta atracții, obiective turistice și monumente de patrimoniu, oferind în același timp informații despre unitățile de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, transport și alte servicii utile pentru turiști și nu numai.

„Aplicația este făcută, mai trebuie doar completată acum cu informațiile pe care ni le dorim. Ea va conține date despre istoricul locului, legende, obiective și trasee turistice, adrese utile, dar și informații despre unitățile de cazare și servire a mesei, evenimente de interes și altele. Aplicația este făcută pentru telefoanele mobile, cu sistem de operare Android și iOS. Sperăm să fie gata în această vară, pentru că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par la prima vedere, fiind nevoie de o documentație temeinică, fotografii bune, însă, rezultatul final, credem noi, că va fi pe măsura așteptărilor.”, spune Dan Buru, referent cultural în cadrul Primăriei Băile Herculane.

publicitate ziar expresb 1000x100