TUR Reșița va asigura transportul spre platoul Secu!

Reșițenii fără mașină sau permis de conducere nu au motive de îngrijorare! Vara aceasta vor putea ajunge la Șură cu autobuzele puse la dispoziție de societatea de transport urban.

Se pun la punct ultimele detalii pentru ca, odată finalizate lucrările de reamenajare și modernizare a zonei de agrement de la Secu, societatea TUR Reșița să poată asigura accesul călătorilor până pe platou. „Noi vom asigura transportul pentru Șură, însă la ora aceasta nu știm exact ce impact va avea. Vom adapta numărul de autobuze pentru câte persoane va fi nevoie, atât în cursul săptămânii, cât și în weekend. Dacă va fi nevoie să mergem o dată pe zi dimineața și o dată seara, vom mergem! Dacă va fi nevoie să mergem de șapte ori, vom face drumul de șapte ori. Pentru început, costul unui bilet va fi de 2 lei, același ca pentru traseul pe oraș”, a declarat Dănuț Jurubescu, director al Transport Urban Reșița.

Alături de polițiștii de la Rutieră, reprezentanții TUR Reșița efectuează, zilele acestea, vizite în teren pentru a se asigura că transportul până la Șură se va putea face în condiții sigure, dat fiind faptul că, pe alocuri, drumul se îngustează, dar și pentru a identifica locul unde șoferii vor putea întoarce autobuzele. „Chiar astăzi (marți, 8 iunie n.r.) vom merge acolo, împreună cu Poliția Rutieră, pentru a ne asigura că traseul se poate face în condiții normale, pentru că drumul, în anumite momente, se îngustează foarte tare. Autobuzele, chiar dacă vom merge cu cele mici, pentru că probabil așa vom face, tot sunt destul de mari, având în vedere că sunt momente unde, pur și simplu, în anumite viraje se intră pe contrasens. Va trebui, de asemenea, identificat și locul în care șoferul să poată întoarce sus la Șură, pentru că locurile sunt foarte strâmte. Dar vom asigura transportul și îl vom adapta așa cum va fi cererea!”, a mai precizat Dănuț Jurubescu.

tmc 640