UPDATE. TUR ne liniștește: prețul biletelor și abonamentelor nu se schimbă!

Circulă zvonul că gratuitatea de care beneficiază reșițenii în aceste zile pe autobuzele TUR va fi plătită de călători după 1 ianuarie, atunci când biletele și abonamentele vor fi mai scumpe decât pe vremea Ro-A TIR. Nimic mai fals, spun reprezentanții societății.

Prin târg umblă zvonul că reșițenii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru transportul în comun începând din 1 ianuarie 2018. Societatea Transport Urban Reșița SRL a ținut să clarifice situația: „Începând cu data de 01.01.2018, tarifele de călătorie practicate la bilete și abonamente rămân neschimbate, inclusiv modul de eliberare în mijloacele de transport în comun”.

În ceea ce privește elevii, studenții și pensionarii, pentru aceștia costul unui abonament lunar valabil pe toate liniile din oraș va fi de 20 de lei, iar facilitățile și gratuitățile acordate conform legii pentru celelalte categorii de persoane rămân neschimbate.

Programul casieriei este de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00, iar pensionarii care doresc un abonament valabil în autobuzele TUR trebuie să prezinte o copie după ultimul cupon de pensie și o copie după actul de identitate.

În plus, pentru a veni în sprijinul reșițenilor care vor fi în Centrul Civic la trecerea dintre ani, reprezentanții societății TUR au decis să prelungească programul de circulație a autobuzelor până la ora 1.00.

UPDATE, ora 16.00

Pentru a fi și mai convingători că tarifele nu se modifică de anul viitor, reprezentanții societății TUR SRL au postat, în urmă cu doar câteva minute, și o fotografie cu biletele care vor fi puse în vânzare începând din 1 ianuarie 2018: