TUPEU. A urcat beat la volan și a rănit un copil de 2 ani. Apoi, a fugit de la locul accidentului!

Poliţia oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată prin Apel Unic de Urgenţă 112 că pe o stradă secundară din localitatea Bucova a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui minor în vârstă de 2 ani.

Un bărbat în vârstă de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat minorul care se afla angajat în traversarea DC Bistra şi care era însoţit de tatăl său. Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto împreună cu un pasager din autoturism au părăsit în fugă locul producerii accidentului, abandonând autoturismul.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti s-a reuşit identificarea şi prinderea autorului, care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu, unde i-au fost recoltate probe biologice şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto-moto. „Minorul a fost transportat la Spitalul municipal Caransebeş, nefiind necesară internarea acestuia. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Ancuţa Cheţan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.