Tudorița Nicula, curtată de toată lumea! „Am mai multe oferte, le mulțumesc tuturor!”

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Caraş-Severin a confirmat pentru expressdebanat.ro că va rupe relaţiile cu social-democrații, unde a muncit mult, dar unde crede că nu este apreciată!

„Am tot sperat, dar se pare că am sperat degeaba. Eu le mulţumesc tuturor pentru ofertele făcute, dar este aproape sigur că mă voi ocupa de alt tip de proiecte”, spune Tudoriţa Nicula.

Problemele de sănătate au ţinut-o departe de scena publică în ultimele zile, probleme cardiace şi o internare în spital obligând-o pe Tudoriţa Nicula la tăcere în aceste zile tulburi. Aceasta confirmă cele scrise zilele trecut de Express de Banat, spune că a avut oferte de la alte partide, chiar şi oferte de a fi pe listele PNL, dar că problemele de sănătate nu i-au permis să ia o decizie finală. Mai mult, susține că nu va lua decizia singură, ci alături de colegele sale din OFSD Caraș-Severin, cu care a făcut echipă până acum şi care vor fi consultate cu privire la implicarea în proiecte viitoare.

„Le mulţumesc liberalilor, au fost primii care m-au căutat, dar am oferte şi de la PRU, PNŢCD, PMP şi mulţi alţii, însă eu dacă plec din PSD nu cred că voi mai îmbrăţişa un alt proiect politic”, spune Nicula.

Preşedinta organizaţiei de femei mai spune că nu este vorba numai de demisia sa, ci că 26 de femei din Reşiţa şi judeţ şi-au depus deja demisia din PSD Caraş-Severin. „Eu cred că vor fi peste 40 de demisii. Am luat deja o decizie, dar o voi anunţa abia săptămâna viitoare, după ce voi discuta şi cu colegele mele, «armata mea» cum le spun eu”, declară liderul social-democrat.

Tudoriţa Nicula spune că este foarte dezamăgită de echipa care conduce PSD Caraș-Severin: „Când m-am alăturat acestei echipe avea alte abordări… mergeam împreună cu autocarul la Bucureşti! Acum… ştiţi cum e, dă-i omului putere şi o să vezi cum se schimbă”, spune cu amărăciune Tudoriţa Nicula, care completează cu un mesaj pentru cei ce o curtează: „nu aştept nicio funcţie de la niciun partid!”

Am venit să depunem candidaturile, iar totul a fost ok. Lângă mine vedeți tineri, dar și mai în vârstă, așa cum suntem noi. Eu candidez pe locul unu la Camera Deputaților, iar pe locul unu la Senat, domnul vicepreședinte al partidului, domnul Marinescu. Am făcut acest lucru să îmbinăm elanul tineresc cu înțelepciunea celor mai în vârstă care au trecut prin viață. PMP este un partid tânăr și vrem să fie partidul viitorului și va fi partidul viitorului. Cu certitudine vom intra în Parlamentul României, sondajele ne dau cu peste 9% la nivel de țară. Vom intra în Parlament și sperăm să facem lucruri bune, cu experiența pe care am acumulat-o. Așa cum v-am spus, partidul este unul relativ tânăr, bine închegat, chiar și la nivelul județului și vom spera ca, mai departe, prin reprezentanții noștri în administrațiile locale, de la consilieri locali până la vicepreședinte de Consiliu Județean, să facem ceva și dorim cu tot dinadinsul să facem ceva bun pentru cărășenii noștri.