Tu cunoști particularitățile comunității LGBT+? Dacă nu, hai în centrul Reșiței!

Cuib de vise 1000x100

O serie de activități colorate vor avea loc miercuri, în Centrul Civic al Reșiței. Tineri din 8 țări europene vor prezenta curioșilor particularitățile comunității LGBT+, așa cum sunt ele.

40 de tineri din 8 țări (Ungaria, Macedonia, Spania, Franța, Belgia, Grecia, Polonia și România) se află de câteva zile la Milcoveni pentru schimbul de tineri „Don’t be afraid to show your true COLOURS!”, proiect ce se va desfășura până în 8 septembrie.

După ce, în primele zile, participanții au învățat unii de la alții care sunt particularitățile comunității LGBT+ și au făcut schimb de informații, acum vin să prezinte totul în fața reșițenilor. Mai exact, miercuri, între orele 16 și 18, tinerii se vor afla în Centrul Civic pentru a vorbi despre importanța respectării drepturilor omului și despre unitatea în diversitate.

publicitate si promovare in ziar

„Astfel, în ultimele zile tinerii au pregătit o serie de activități informative ce se vor desfășura în Centrul Civic în data de 5 septembrie, începând cu ora 16. Toți reșițenii interesați să primească informații despre această comunitate, direct «de la sursă», informații nedenaturate și bazate pe viața lor personală, sunt așteptați și încurajați să interacționeze cu tinerii din cele 8 țări europene”, spune Laura Turcu, coordonatorul proiectului.

CITEȘTE ȘI: Toleranța nu e suficientă! Zeci de tineri din 8 țări europene vin în Caraș-Severin să lupte pentru drepturile omului

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/