Tu ce faci în noaptea dintre ani? Alege un revelion Grandios pe Valea Cernei. Locurile sunt limitate!

minerva 2

Încă nu te-ai decis cum să întâmpini noul an? Visezi la câteva zile petrecute într-o oază de liniște și răsfăț, departe de agitația orașului? Grand Hotel Minerva este biletul tău de 5 stele pentru noaptea dintre ani. 

Un revelion high class te așteaptă pe Valea Cernei, la Grand Hotel Minerva Resort & Spa. Patru zile de voie bună, relaxare și evadare din cotidian, în compania unor invitați de seamă și a serviciilor rafinate pe care unitatea hotelieră le pune la dispoziție.
Prezentă în top 20 cele mai bune spa-uri din Europa, Grand Hotel Minerva este destinația perfectă pentru cele mai pretențioase gusturi, pentru oaspeții care aleg eleganța, bunul gust și serviciile de top. Și dacă toate categoriile sunt bifate cu succes, atunci tot ce mai rămâne de făcut este să rezervi din timp biletul spre evadare în paradis.
Vocea de aur a României, Mariana Ionescu Căpitănescu va onora cu prezența, alături de alți doi artiști îndrăgiți: Ecaterine & Dimitri, garantând un spectacol de excepție, un revelion high class, motiv pentru care numărul camerelor scos la vânzare este limitat.
Petreceți revelionul la Grand Hotel Minerva Resort & Spa și beneficiați de:
– cazare 3 nopți/4 zile
– pensiune completă (bufet suedez)
– acces GRATUIT Armonia Spa
– activități pentru copii
– muzică LIVE
– seri tematice
– dansuri populare
– show de LIVE cooking
– cabină foto și tombole cu premii !!

expresb 1000x100
Solicitați acum oferta personalizată pe rezervari@hotelminerva.ro sau rezervați direct pe www.hotelminerva.ro. Numerele de telefon care vă stau la dispoziție sunt: 0770 949 389,  0770 941 511,  0770 945 105

minerva 1

1000 x 200 gif