Tu ce faci în 4 august? Hai la o cafea și un concert magistral!

gregory porter de pe afis
explo 1000x200

I-a cântat reginei Elisabeta a II-a, iar în mai puțin de o lună îți va cânta și ție! În 4 august, centrul Reșiței se va transforma într-o scenă internațională. Dacă nu ți-ai cumpărat încă bilet pentru a te întâlni cu Gregory Porter, grăbește-te să-ți alegi un loc! Și nu uita că dacă decizi să îl urmărești de la una dintre terase, prețul biletului este de doar 50 de lei!

4 august. Duminică, ora 20.00. Vară, seară. Cântece de dragoste. Jazz. Aer liber. Artist internațional, răsplătit cu Grammy, dar și cu multe alte premii. I-a cântat reginei Marii Britanii la jubileul de platină, iar în mai puțin de o lună Gregory Porter îți va cânta și ție. Tot ce trebuie să faci este să intri pe iabilet.ro și să îți alegi un loc.

Foarte important! Îl poți urmări pe Gregory Porter și de la terasele din centrul civic, iar în acest caz vei plăti pentru bilet doar 50 de lei! Restul de 100 de lei vor fi folosiți pentru consumație în seara concertului. Grăbește-te! Una dintre cele trei terase și-a epuizat deja locurile.

„Gregory Porter are majoritatea atuurilor pe care ți le-ai dori de la un interpret de jazz și probabil încă una sau două calități pe care nu știai că le cauți”. – The New York Times.