Trupul unui tânăr din Reșița, găsit carbonizat într-un sălaș cuprins de flăcări

Un sălaș aflat la câteva sute de metri de blocurile din zona căminelor din Reșița a fost mistuit de flăcări la primele ore ale dimineții. După ce au stins incendiul, pompierii au găsit în interior trupul carbonizat al unui tânăr.

Incendiul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 4.17 în această dimineață. Flăcările ar fi izbucnit în spatele unor blocuri din zona Govândari. Din primele verificări, echipajul Poliției Municipiului Reșița, deplasat la fața locului, a stabilit faptul că incendiul se manifesta la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona căminelor din Reșița.

Sălașul avea o singură încăpere și a fost distrus în totalitate de incendiu. După stingerea flăcărilor, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt în desfășurare pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

UPDATE, ora 11.20

Pompierii cărășeni spun că cel mai probabil sălașul a fost incendiat cu intenție.

Sursă foto: Arhivă