UPDATE. Trupul bărbatului căutat pe Lacul Gozna, scos la mal de scafandri

cautare lac gozna
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În cea de-a cincea zi de căutări a tânărului medic dispărut duminică după-amiază în Lacul Gozna de la Văliug, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin anunță că, în urmă cu puțin timp, scafandrii militari au scos din apă trupul unei persoane adulte, de sex masculin, care urmează să fie identificată. Cum în zonă nu a fost anunțată nicio alta dispariție, cel mai probabil este vorba despre tânărul medic.

Căutările pe Lacul Gozna s-au desfășurat cu dificultate în toate aceste zilele din cauza vizibilității reduse și a curenților puternici. Până miercuri, în ajutorul pompierilor militari cărășeni au venit scafandrii din cadrul ISU Arad, ISU Hunedoara, Salvo Timiș, iar după retragerea acestora din misiune, echipajelor din Caraș-Severin li s-au alăturat cele din Gorj și din Olt, care în această dimineață au scos la mal trupul neînsuflețit al bărbatului.

UPDATE ORA 15.40

Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin completează informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”, precizând următoarele:

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Astăzi, 27 iulie, în jurul orei 12.00, în urma  căutărilor efectuate de scafandri în zona Lacului Gozna din localitatea Văliug, pentru găsirea bărbatului de 31 de ani, din județul Timiș, dispărut duminică, 23 iulie, în apele lacului, echipajele de căutare au reușit găsirea cadavrului acestuia și aducerea lui la mal. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat cercetarea la fața locului în acest caz pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/