Trupa Compact concertează la Zilele Orașului Băile Herculane

trupa compact
po 1000x100px (3)

Pentru trei zile, stațiunea de pe Valea Cernei îmbracă haine de sărbătoare. Turiștii și nu numai sunt invitați să ia parte la Zilele Orașului Băile Herculane.

În perioada 8 – 10 septembrie, Asociația Culturală Pordampi Timișoara, în parteneriat cu Primăria Băile Herculane, organizează unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe Valea Cernei – Zilele Orașului Băile Herculane.

Organizatorii și-au propus să aducă în orașul-stațiune pe lângă artiști consacrați de muzică populară și ușoară, care vor întreține atmosfera pe durata celor trei zile, și producători locali, de la care se vor putea cumpăra diverse produse ecologice, dar și agenți economici care vor găti pentru pofticioși minuturi și preparate la ceaun.

În toate cele trei seri vor avea loc spectacole de muzică populară și ușoară. Programul artistic este unul bogat, peste 25 de artiști, DJ și formații de muzică populară vor întreține atmosfera de sărbătoare pe Valea Cernei. Printre trupele invitate la sărbătoarea orașului Băile Herculane se numără și legendara formație românească de rock Compact, care va concerta duminică, 10 septembrie.

1000x200 dacus 02

PROGRAMUL ARTISTIC LA „ZILELE ORAȘULI BĂILE HERCULANE”

program zilele orasului baile herculane

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px