Trupa Cargo a concertat pentru reșițeni

explo 1000x200

Deși campania electorală se află pe final, evenimentul de aseară, din Parcul Tricolorului, a fost cu totul independent de jocurile politice. Pentru că Reșița are primul centru permanent de colectare a deșeurilor din Caraș-Severin, membrii Asociației ROREC au vrut să marcheze momentul într-un mod deosebit.

Sute de persoane s-au adunat aseară în Parcul Tricolorului, dornici să ia parte la un concer în aer liber. La ora 19.00, seara a început cu un recital al lui Cristi Iacab și trupa sa, după care membrii ROREC au tras la sorți câștigătorii tombolei DEEE-urilor. Toți cei care au dus la centrele de colectare din Reșița aparatura electrică și electocasnică veche, au devenit, automat, potențiali câștigători ai tombolei, la care au fost puse la băitaie mai multe frigidere, cuptoare cu microunde, dar și altă aparatură casnică.

Am vrut să marcăm într-un mod special evenimentul. Membrii trupei Cargo nu au mai urcat demult pe scenă pentru reșițeni, iar așa cum vedeți atmosfera este incendiară. Faptul că a venit atât de multă lume, demonstrează că oamenii au auzit de ROREC, iar asta înseamnă că pe viitor vom avea un mediu mai curat și mai puțin toxic pentru că toți acești reșițeni vor apela cu încredere la centrul permanent de colectare de pe Aleea Albăstrelelor, a spus Ionel Hornea, reprezentantul zonal al ROREC. Tragerea la sorți a fost urmată de concertul Cargo, care a durat câteva ore bune.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630078330324″]