Trei zile de petrecere la Oțelu Roșu! Primarul Mălăiescu le-a făcut locuitorilor pe plac! [FOTO/VIDEO]

Peste 2.000 de oțelari au apreciat atât muzica pentru toate gusturile, cât și micii și berea la discreție. În toate cele trei zile, primarul Luca Mălăiescu a fost prezent în Centrul Civic al orașului de pe Valea Bistrei pentru a lua pulsul petrecerii, dar și pentru a mai discuta cu oamenii despre  problemele urbei.

Cap de afiș al concertului în aer liber a fost Adda, solista care s-a lansat cu piesele „Petre” și „Lupii” și care a fost desemnată să cânte la Zilele Orașului, printr-un sondaj realizat de Primăria Oțelu Roșu. „Avem un contract cu o companie care a organizat tot, vine cu artiștii și cu comercianții și pe noi ne-a costat doar 10.000 de lei”, ne-a specificat Luca Mălăiescu, primarul orașului de pe Valea Bistrei.

Evenimentul a fost organizat de către Primăria și Casa de Cultură Oțelu Roșu, în colaborare cu Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților, care a adus la Oțelu Roșu nume sonore în muzica populară din Banat, printre care amintim pe Mirela Petrean, Maria Didraga sau Liliana Lațchescu.

Oțelarii au putut să-și facă poze cu artiștii preferați, să-i asculte în concert sau să petreacă la una dintre terasele amenajate de o parte și de alta a Casei de Cultură.