Trei noi centre de vaccinare se deschid în Timiș. Imunizarea se va face cu Pfizer

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

De marți, 13 aprilie, în Timiș se deschid două noi centre pentru vaccinarea anti-Covid-19. Acestea vor fi amenajate în Gătaia și la Ciacova. Aici, imunizarea se va face cu serul produs de compania Pfizer. Din 20 aprilie va fi funcțional și centrul de vaccinare din localitatea Recaș. 

Astfel, la Gătaia centrul de vaccinare va funcționa la casa de cultură, iar la Ciacova este un centru privat la Kardinal One Medical. Cel care se deschide în Recaș din 20 aprilie va fi funcțional la casa de cultură.

„Odată cu intrarea în funcțiune a acestor centre, s-a asigurat la nivelul județului Timiș, acoperirea întregii arii, creând posibilitatea populației să se vaccineze în cel mai apropiat centru de domiciliu.”, transmite DSP Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În Timișoara au fost administrate, în cabinetele medicilor de familie, 28 de doze de vaccin Astra Zeneca. În ultimele 24 de ore, în Timiș au fost administrate 3.385 vaccinuri, dintre care 350 Moderna, iar 65 – Astra Zeneca. De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent au fost administrate, în Timiș, 167.498 doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2.

Din totalul dozelor administrate până în prezent s-au înregistrat 116 reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/