Trei decenii de evoluție, 30 de ani de idei și soluții, trei decenii de la înființare! Auto Alex, la ceas aniversar!

auto 2
1000x100 resita 02

Sărbătoare fără limite pentru compania din vestul țării, înființată în 1992 când ambiția a doi oameni muncitori a format baza succesului de astăzi, succesul întregii echipe.

Auto Alex celebrează astăzi, 02 iunie, 30 de ani de evoluție și își așteaptă clienții la depozitul și magazinul „Casa Alex” din Moldova Nouă, unde vor sărbători acești 30 de ani, împreună, așa cum obișnuiesc de fiecare dată: cu super promoții aniversare și cadouri speciale, valabile în limita stocului disponibil, până în data de 05 iunie.

Tot astăzi, primii 100 de clienți care vor face cumpărături din magazin, de minim 100 de lei, primesc și un CADOU surpriză, pe lângă ofertele speciale și prețurile promoționale ce le sunt puse la dispoziție ca și recompensă pentru încrederea acordată.

AUTO ALEX – PARTENER CU IDEI CONSTRUCTIVE! Experți în bricolaj, construcții, decorațiuni!

Compania, ce are, în momentul de față, puncte de lucru în: Bocșa · Caransebeș · Reșița · Comuna Armeniș · Moldova Nouă · Oravița și Timișoara, este o organizație cu capital privat românesc, înființată în anul 1992, atunci având ca și activitate principală doar comercializarea pieselor auto în localitatea Moldova Nouă.

Între timp, compania și-a diversificat domeniile de activitate, devenind lider regional în comercializarea en-detail si en-gros în comerțul cu materiale de construcții, materiale pentru amenajări interioare, electrocasnice și piese auto în zona de Sud-Vest a României.

publicitate tmc 640

285458289 425863902877003 2127997066447466027 n

Pentru domeniul auto, din anul 2012, în Moldova Nouă s-a deschis cel mai mare service auto din zonă, cu dotări de ultimă generație, fiind un întreg complex de servicii destinate acestui domeniu (stație ITP, vulcanizare, mecanică, geometrie roți 3D, spălătorie auto, diagnoză, electricitate, reglaj direcție, etc.).

Gama de produse este foarte generoasă, depășind câteva mii de repere, acestea provenind de la producători naționali sau din importuri: Serbia, Croația sau Bulgaria. „Paleta  largă de articole, stocuri permanente, raport excelent calitate-preț, personal bine-instruit, ofertele promoționale, serviciile oferite clienților: transport, consultanță, service, asistență, sunt atuurile AUTO ALEX în fața competitorilor.

Suntem aici, la 30 de ani, pentru că pe lângă realizările financiare, un factor important al succesului companiei noastre îl reprezintă unitatea echipei. Oamenii care lucrează în AUTO ALEX alcătuiesc o familie dinamică, pragmatică și mereu atentă la cerințele, planurile și nevoile clienților și partenerilor noștri.”, spun administratorii companiei.

Printre proiecte de succes ale companiei se numără și bine- cunoscutele:

  • Brutăria ”Roxana” din Moldova Nouă – deschisă din anul 1991
  • Chic Cafe Lounge Bar și Terasa Alex – cea mai mare terasă cu vedere către Dunăre – locații deschise din anul 2012;
  • Sala de evenimente ”Alex” – un nou concept al gustului rafinat – deschisă din anul 2014.
  • Casa Alex Oravita –  2018  Deschiderea primului  magazin de bricolaj standardizat la norme europene.
publicitate Timisoara banner maxagro