Trecut înapoi la PSD, Ursu are cam mult tupeu!

dunca romeo pnl (3)
untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca îl pune la punct de primarul Oraviței, pe care îl acuză că ține Sanatoriul Marila în paragină în loc să-i ofere șansa reconstrucției!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin e stupefiat de îndrăzneala pe care a căpătat-o Dumitru Ursu odată cu întoarcerea lui în PSD. Îndrăzneală pe care a manifestat-o atunci când s-a spălat nonșalant pe mâini în cazul Marila. Sanatoriul pe care Romeo Dunca vrea să-l demoleze pentru a fi reconstruit de către Compania Națională de Investiții. Fără însă acordul proprietarului, adică al Primăriei Oravița, nu se poate face nimic. Primarul Ursu preferă să-l învinovățească pe Romeo Dunca pentru blocajul de la Marila, sănătatea cărășenilor fiind încă o dată folosită, atât de meschin, în scop electoral.

„Lipsa de interes sau dorința de a întârzia proiecte legate de efortul CJ se vede clar din viteza de reacție la actele oficiale. Rugămintea adresată Primăriei Oravița în iulie 2023 nu găsește rezolvarea nici azi. Chiar dacă între timp am mai vorbit și la telefon pe această temă de câteva ori.”, a reacționat Romeo Dunca după ce Dumitru Ursu s-a lăsat manevrat în acest start de campanie electorală de către regizorii din PSD.

Romeo Dunca ține neapărat ca Marila să fie reconstruit și nu renunță, oricât de gros ar fi obrazul unor vremelnici. „Vă repet D-le Ursu: Aprobați protocolul și gata ! Fără prea mult bla, bla, bla. Dacă e ceva ce nu vă convine din protocolul nostru modificați, propuneți și trimiteți urgent. Dar mai ales să nu uitați că acest obiectiv este al UAT-ului pe care îl păstoriți. Era obligația dvs. să ne dați toate documentele și toate cererile redactate de aparatul Primăriei dvs. în brațe. După care să ne rugați să vă ajutam cu bani pentru demolare. Nu credeți că, acum, trecut din nou la PSD, aveți cam mult tupeu? Grăbiți-vă! Poate vine Hurduzeu înapoi la CJ și nu se mai gândește nimeni la Marila. Așa cum nu s-au gândit nici în cei patru ani din mandatul trecut! Și banii se vor aloca pe altele, căci setea e mare. Știți doar cum e să stai pe uscat atâția ani!”, i-a spus-o de la obraz președintele Dunca primarului Oraviței.

romeo dunca 970x250px

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/