Tratamente, tombolă și porți deschise! Salon Diva B&G sărbătorește!

În toamna lui 2018, fidelitatea este premiată, antreprenorii ofertează, iar idealul de frumusețe trece la un alt nivel. 

„Simțeam nevoia de o schimbare în viața mea, dar nu știam exact ce cale să urmez”

Răspunsul a venit rapid și simplu: remodelare corporală și frumusețe la standarde high class. 2015 a fost anul înființării Salonului Diva B&G din Caransebeș, punctul de întâlnire al tuturor celor care recunosc calitatea și transformă în plan conștient importanța și sănătatea propriei persoane.

leader board 728 x 90 px

Pentru toți aceștia și nu numai, Geta Românu, omul care a pus bazele afacerii, le deschide porțile. Salon Diva B&G organizează Ziua Porților Deschise sâmbătă, 15 septembrie, între orele 10 și 16, la sediul din Caransebeș, str. General Tr. Doda nr. 50. Clienții sunt așteptați „acasă” la Geta, așa cum îi place să-și denumească salonul, fiind creat tocmai din dorința de a-l transforma în „a doua casă” pentru toți cei care îi calcă pragul.

Evenimentul va cuprinde trei sesiuni de prezentare, începând cu orele: 10.00, 12.00 și 14.00, interval în care se va oferi consultanță de specialitate gratuită și vor fi efectuate tratamente faciale, dar și corporale (criolipoliză, drenaj limfatic, masaj V8C1 , vibromatic și epilare definitivă, HIFU, Oxigen hiperbaric, Mască Skin Tech, Criolifting facial, Microderabraziune, Peeling ultrasonic Skin Scrubbe)

„Obiectivul Salonului Diva B&G este acela de a deveni locul preferat în care să vă bucurați de tratamente și tehnici moderne de remodelare și înfrumusețare corporală și facială, cu aparatură de ultimă generație, totul într-un ambient primitor. Aparatura din salon a fost atent selectată, luându-se în considerare gradul de siguranță și rezultatele obținute în urma schemelor de tratament”, a mai spus Geta.

În cadrul acestei acțiuni, clientele vor beneficia de tombola GRATUITĂ „Frumusețe pentru trup și suflet”, având posibilitatea de a câştiga servicii oferite de salon.

Norocoșii  tombolei vor beneficia de următoarele servicii:

Proceduri corporale:
-Criolipoliză – manipul mare
-Criolipoliză -manipul mijlociu
-Drenaj limfatic
-Masaj V8C1 / 20 min
-Masaj Vibromatic / 20 min
-Epilare definitivă

Tratamente faciale:
-Hifu – lifting zona ochilor și pleoapei superioare
-Hifu – lifting zona frunții și a sprâncenelor
-Hifu – lifting pometi
-Hifu zona nasolabiale
-Hifu – reconturarea liniei mandibulare
-Oxigen hiperbaric
-Masca Skin Tech
-Criolifting facial
-Microdermabraziune
-Peeling ultrasonic Skin Scrubbe + Mască

Confirmarea participării se va face prin mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/geta.romanu ori telefonic, la una dintre sesiunile propuse.

Salonul Diva B&G din Caransebeș, deschis pe Strada Traian Doda, nr. 50 din Caransebeș își întâmpină zilnic clienții, iar  informațiile suplimentare se pot obține pe pagina siteului http://www.cosmeticacorporala.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SalonDivaBG/, dar și la numărul de telefon: 0724 850 733.