Trase pe dreapta de ziua lor

Doamnele şi domnişoarele aflate astăzi în trafic în zona Triaj au fost oprite de poliţiştii de la rutieră. N-a fost însă vorba nici de controale, nici de amenzi, ci de gestul frumos al oamenilor legii de a le oferi o floare cu oaczia zilei de 8 Martie.

După ce de 1 Martie au ieşit pe şosele pentru a le oferi mărţişoare şoferiţelor din trafic, oamenii legii s-au gândit ca şi Ziua Femei trebuie marcată cum se cuvine. Aşa s-au trezit trase pe dreapta doamnele şi domnişoarele aflate astăzi la volan. „Zâmbitoare sau puţin timide, conducătoarele auto au apreciat gestul poliţiştilor şi a reprezentanţilor companiei de asigurări partenere de a le oferi flori acum în prag de primăvară. Chiar dacă au avut emoţii şi au crezut iniţial că au încălcat vreo regulă de circulaţie, doamnele şi domnişoarele aflate la volan, au răsuflat uşurate întrucât  au fost amendate cu flori şi nu cu procese-verbale” a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Nu doar rutieriştii din Reşiţa au oferit flori conducătoarelor auto. Acţiunea a fost organizată astăzi şi de poliţiştii din celelalte oraşe ale judeţului şi s-a bucurat de aceeaşi apreciere.