Transparență și responsabilitate în domeniul ONG. Workshop organizat la Timișoara de Nevo Parudimos

workshop nevo parumidos (3)
publicitate si promovare in ziar

Asociația Nevo Parudimos, alături de rețeaua europeană ERGO, a organizat, în 27 iulie, la Timișoara, un workshop pe tema transparenței și responsabilității în domeniul ONG, un curs care să îi învețe pe reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale cum să își păstreze partenerii pe termen lung și cum să atragă parteneri noi.

Obiectivul workshopului este dezvoltarea cunoștințelor participanților despre transparență și responsabilitate (T&R) în rândul organizațiilor de la nivel local, prin utilizarea unor metode informale și non-formale.

workshop nevo parumidos (1)

În cadrul cursului, participanții au putut învăța conceptele de bază în ceea ce privește transparența și responsabilitatea, definițiile și diferențele dintre transparență și responsabilitate, precum și instrumente pentru realizarea acestora și punerea lor în practică la nivelul organizației în care activează.

La workshop au participat opt organizații din zona de vest a României.

Atelierul de lucru a fost susținut de Krasimira Velichkova și a fost organizat în cadrul proiectului „New solutions to old problems – exchange of new type of approaches in the field of Roma integration”, finanțat de Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation.

workshop nevo parumidos (2)

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01