TRAGIC. Accidente la indigo! Încă un șofer a murit pe DN6! [UPDATE]

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

În ultimele zile, mai mult ca oricând, Drumul Național 6 pare blestemat. Un nou accident rutier a mai curmat o viață. Scenariul este același cu tragedia de ieri: un autoturism a intrat în plin într-un TIR.

Încă o persoană își pierde viața pe DN6 în urma unui accident rutier. De această dată, pe varianta ocolitoare a localității Domașnea. Se pare că șoferul a efectuat o depășire neregulamentară și s-a izbit frontal de un TIR care circula din celălalt sens.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a murit pe loc și a rămas încarcerat. Și conducătorul TIR-ului a fost rănit ușor.

Circulația a fost deviată prin localitatea Domașnea până la curățarea carosabilului. Autotrenul transporta îngrășăminte chimice, însă, din câte se pare, nu a existat pericolul unei explozii.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI: UPDATE. DN6 mai ia o viață! Accident mortal la Topleț!

Miercuri, 2 august, ora 10.15

Polițiștii cărășeni transmit că la volanul autoturismului se afla o femeie din județul Mehedinți. „C.I., de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de B.I. de 39 ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeș”.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

publicitate tmc 640