TRAGEDIE. Accident mortal lângă Herculane!

Un tânăr de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin a decedat noaptea trecută în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 6, între localitățile Topleț și Băile Herculane!

Polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că, în jurul orei 23.35, un autoturism condus de tânărul de 20 de ani, din direcția Caransebeș spre Orșova, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, după care s-a răsturnat de mai multe ori. Polițiștii spun că șoferul avea alte preocupări de natură a-i distrage atenția în timpul mersului!

“În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea gravă a pasagerei pe locul din dreapta-față și rănirea ușoară a altor doi pasageri aflați pe locurile din spate în autoturism. În autoturism, pe bancheta din spate, se mai afla un tânăr care a scăpat nevătămat. Răniții au fost transportați la spitalul din Dr. Tr. Severin pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Poliției din Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px