Trafic restricționat pe str. Avram Imbroane din Timișoara

Restrictii pe str. Imbroane din Timisoara
untitled design set 970x90 px

Lucrările la rețelele de apă și canalizare continuă pe str. Avram Imbroane din Timișoara. Astfel, traficul rutier va fi restricționat etapizat.

Primăria Timișoara anunță că, la solicitarea Aquatim, traficul rutier va fi restricționat etapizat pe str. Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și strada Măcin. Asta pentru că lucrările la rețelele de apă și canalizare continuă și în luna decembrie pe această arteră.

Astfel, într-o primă etapă, în perioada 22 – 29 noiembrie, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și accesul auto la RETIM, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens.

Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers. Primăria Municipiului Timișoara solicită sprijinul rezidenților zonei afectate pentru a lăsa locurile de parcare libere, astfel încât lucrările să se desfășoare în parametri normali”, a informat Primăria Timișoara.

Ulterior, în a doua etapă, în perioada 29 noiembrie – 15 decembrie, circulația rutieră va fi restricționată pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul Silvic, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Atenționăm conducătorii auto că timpii de circulație în zona cu lucrări ar putea fi afectați”, a detaliat instituția.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/