Calea Lipovei din Timisoara are trafic restricționat

Restrictii pe str. Imbroane din Timisoara

Traficul rutier va fi restricționat pe o porțiune din Calea Lipovei din Timișoara, timp de trei luni și jumătate. Asta pentru că se montează o conductă de apă lungă de 667 metri.

Anunț important pentru șoferii din Timișoara. Primăria informează că, la solicitarea Aquatim, s-a aprobat restricționarea traficului pe strada Sf. Apostoli Petru și Pavel, între strada Holdelor și Calea Sever Bocu. Asta pentru că se va monta o conductă de apă în lungime de 667 metri.

Astfel, în perioada 15.11.2023 – 29.02.2024, vor continua lucrările la rețeaua de apă și canalizare, lucrări ce fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 3”. Peste 90% din proiect este deja realizat, iar lucrările la rețeaua de apă reprezintă etapa finală de execuție. Menționăm, de asemenea, că restricțiile privind circulația rutieră vizează două benzi din cele patru existente, urmând să se circule pe câte o bandă pe sens. Lucrările vor fi semnalizate corespunzător”, a transmis Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Instituția le recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

publicitate si promovare online banner maxagro