Trădat de unii liberali, dezamăgit de cărășenii prea comozi!

dunca pnl

Romeo Dunca a pierdut fotoliul de președinte CJ și pentru că a fost trădat de către unii primari PNL, nu doar din cauza fraudelor electorale!

Liberalul a concluzionat după ziua de 9 iunie că nu toți colegii săi de partid au tras cu el în campania electorală, iar mulți dintre cărășenii care îl preferă în detrimentul lui Silviu Hurduzeu nu s-au deranjat prea tare și nu s-au prezentat la urne.

„E ciudat! E vreo o altă explicație că, la Păltiniș, acolo unde a câștigat un primar PSD, cu 450 de voturi aduse din afara localității, eu am mai avut mai multe voturi decât la Armeniș? Nu vreau să reproșez nimănui nimic, doar vă spun că aceste lucruri sunt atât de evidente încât vinovații, în caz că există vinovați, ar trebui să plece din acest județ!”, a comentat Romeo Dunca.

Liberalul e dezamăgit și de atitudinea destul de pasivă electoratului, care a ieșit într-un procent scăzut la vot, mai ales în municipiul Reșița. „Am avut un sentiment de dezamăgire față de cetățenii care au înțeles că ceea ce am vrut și ceea ce am făcut pentru județ este bine și, deși ar fi fost de acord, au fost comozi și nu au ieșit la vot. Nu au reușit să compenseze numărul de voturi mincinoase care au fost introduse în urnă, adică cele ale persoanelor care locuiesc în localitatea A dar, de fapt, votează în localitatea B, a acelor care de fapt mint că își susțin reprezentanții și nu o fac și etc., etc., etc. Am avut un sentiment de dezamăgire. Am dat și eu dreptate celor care spuneau că fiecare merită exact ceea ce are. Poate că 5.000 de oameni de la Reșița au votat în alte localități, au fost plimbați ca și flotanți. Poate și că numărul real a persoanelor care sunt prezente în oraș nu este cel estimat, poate că foarte mulți sunt comozi și cred că lucrurile se vor schimba și vor merge pe calea cea bună doar reclamând pe Facebook sau pe bancă în parc, cu prietenii, în loc să iasă la vot!”, a adăugat Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/