Toy Story 4. Povestea continuă. Din 28 iunie

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

După nouă ani, povestea continuă. Fanii „Toy Story” nu mai au mult de așteptat. „Toy Story 4” va ajunge in cinematografele din România în data de 28 iunie. Printre starurile pe care îi putem auzi în producția animată se numără Tom Hanks și Keanu Reeves.

YouTube video

Împătimiții seriei „Toy Story” au motive de bucurie. Încă puțin și partea a IV-a se va lansa la nivel mondial. Ce vom putea vedea în noua producție? Vechea gașcă, în fruncte cu Woody și Buzz, va fi mai numeroasă cu jucării noi: Duke Caboom, căruia îi va da viață chiar Keanu Reeves, Forky, pentru care și-a împrumutat vocea Tony Hale, plus alte jucării.

Fanii au fost peste măsură de încântați să audă că unul din starurile lor preferate, Keanu Reeves, se alătură poveștii „Toy Story”. Keanu chiar i-a ajutat pe producători să îi contureze mai bine personajul. După mărturisirile regizorului, starul din Matrix a început să îi adreseze întrebări cu însemnătate despre personajul lui, Duke Caboom, un motociclist din Canada. “De ce îi este frică?” sau “Ce s-a întâmplat în trecutul lui” sunt doar câteva dintre curiozitările lui Keanu care i-au dat de gândit lui Josh Cooley. Astfel, îl vom auzi pe Duke Caboom spunând replici cel puțin interesante, dar și amuzante.

Au fost lansate mai multe trailere oficiale „Toy Story 4” care ne oferă o scurtă incursiune în acțiunea celui mai așteptat film animat al anului. Pe lângă Keanu Reeves, simpaticile personaje vor prinde viață cu ajutorul vocilor lui Tom Hanks, care l-a jucat pe Woody încă de la începutul seriei, Tim Allen ca Buzz și Annie Potts ca Bo Peep. Chiar și Tom Hanks a declarat că așteaptă cu nerăbdare ca oamenii să vadă “cea mai importantă zi din viața lui Woody”, un personaj care a făcut parte din viața lui timp de 25 de ani. Prima oară “i-a imprumutat vocea” lui Woody în 1995, iar de atunci, cam la fiecare decadă, Tom se întoarce într-un univers pe care pur și simplu îl iubește, după cum a declarat. “Toy Story 4” își la revedere de la Woody în ultimele scene, iar Tom Hanks a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de personajul lui, fără să dea prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă în film.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Și anul acesta se așteaptă că producția să fie un succes la box office, după ce și primele trei părți au primit numeroase premii și au încasat miliarde de dolari. Chiar și în ziua de azi, toate cele trei părți sunt printre cele mai bune filme animate ale tuturor timpurilor, inclusiv prima parte din 1995. Fanii au crezut că povestea se va termina odată cu partea a treia.

„Toy Story 3” a fost lansat în 2010 și prezintă aventura jucăriilor după ce sunt aruncate din greșeală în loc să fie duse în pod, odată ce Andy (personajul principal) pleacă la facultate. Woody și Buzz trec prin diverse scenarii care le întăresc relația de prietenie, ba chiar, la un moment dat, gașca lor înscenează un joc la ruletă folosind alte jucării și baterii. Imediat după lansare, criticii au căzut de acord că a fost cea mai bună producție a seriei. „Toy Story 3” a primit numeroase premii printre care Globul de Aur pentru “Cel mai bun film animat” în 2011 și o statuetă Oscar pentru aceeași categorie, tot în 2011.

Producătorii promit însă că „Toy Story 4” va fi cu mult peste producțiile precedente și că vom fi cu toții “emoționali” la sfârșitul filmului. Așteptările sunt mari, dar și miza este mare din moment ce s-au investit peste 30 de milioane de dolari în realizarea filmului. Deși nu a fost lansat încă, „Toy Story 4” bate deja recorduri. Este filmul cu cele mai multe bilete sold-out în sistem pre-sale.

Rămâne să vedem dacă producătorii s-au ridicat la nivelul așteptărilor la sfârșitul lunii. Data oficială de lansare este 21 iunie în Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie. În România, pelicula animată va intra în cinematografe în data de 28 iunie. Va ajunge cu siguranță și în sălile de cinema din Banat, dar până să vedeți „Toy Story 4” în Timișoara, Reșița sau în Caransebeș, vă puteți delecta până atunci cu alte filme noi ale unor povești celebre.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/