Tobe, chitare și viori, delir și nebunie la Gugulan Rock Open Air Festival

Mai puternic ca niciodată, festivalul de rock al gugulanilor a fost incendiar. Și asta doar în prima seară. Restul va fi de poveste!

Anii ’80, ’90 sau 2019 sunt doar niște cifre. De ce? Simplu! Pentru că muzica nu are vârstă și cei ce o ascultă sunt călători în timp fără bilet. Așa s-a întâmplat și aseară, când sute de oameni din țară și străinătate au fost martorii unui concert rock de excepție, despre care vor avea ce povesti copiilor și nepoților.

Gugulan Rock Open Air Festival, ajuns la cea  de-a 6-a ediție, s-a întrecut pe sine. Prezența trupelor de marcă și a publicului, nu foarte numeros, dar cu adevărat fierbinte, au demonstrat că evenimentul a trecut la un alt nivel, o treaptă a maturității și a respectului cuvenit.

„Este de vis ce s-a întâmplat în acestă seară, aici în parcul Teiuș, din Caransebeș. Pe lângă faptul că doar biletele de la intrare s-au vândut de trei ori mai mult ca în alți ani, acum parcă a fost ca niciodată. Oamenii chiar au simțit acest festival, au vibrat la fiecare melodie și mă uitam la ei cum fiecare se transpune în timp și spațiu cu formația sa preferată. Mai mult am fost vizibil surprinși când am văzut ce „oaspeți” avem, iubitori ai muzicii rock veniți din Pitești, Cluj, Sibiu, București, Brașov și destul de mulți și din străinătate. Dar până la urmă este un lucru care nu ar trebui să ne mai mire ci din contră să ne ridice mingea la fileu pentru următoarele ediții. Așa este normal pentru orice festival: la început poate ești în pierdere, dar cu răbdare și timp poți cunoaște succesul. Acela fain, adevărat!”, a spus Cosmin Mihuța, unul dintre organizatorii festivalului.

Au deschis prima seară a festivalului trupele Lucky Thirteen. din Braşov, Domino, din Sibiu și Magica, din Constanţa. Nebunie curată pe ritmuri de vioară au produs Anabioz, veniți special din Rusia pentru acest festival. Cireașa de pe tort a fost „Adeline”, după cum fredonau toți cei prezenți la festival. Timpuri Noi cu ale sale versuri interzise la radio și la tv, considerate subversive de către regimul comunist, au făcut furori la Gugulan Rock. S-a dansat, s-a cântat și s-a petrecut până dimineață. Petrecerea continuă cu încă o noapte magică în compania celor Saturnus, din Danemarca, Sur Austru, Times of Need, din România și Terra Infernal.

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/