Toamna la gugulani: cu răchie, produse tradiționale și spectacole folclorice!

autumn harvest. cart full with freshly picked vegetables
po 1000x100px (3)

Caransebeșenii sunt așteptați să-și facă aprovizionarea pentru iarnă din Piața Centrală Agroalimentară, unde la sfârșitul acestei săptămâni se organizează o nouă ediție a Festivalului „Toamna la gugulani”.

Primăria Caransebeș și Serviciul Public „Piața Gugulanilor” organizează, în perioada 6-9 octombrie, cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Toamna la gugulani”, un eveniment dedicat atât cumpărătorilor, cât și micilor producători.

Respectând tradiția anilor trecuți, și la această ediție organizatorii vor premia, în semn de apreciere pentru munca și efortul depus peste an, producătorii care-și comercializează produsele la piață. Dacă în anii anteriori s-a optat pentru premierea producătorilor octogenari sau a societăților comerciale care au avut activat neîntreruptă în cadrul Pieței Gugulanilor, contribuind la dezvoltarea ei, la ediția aceasta vor fi premiate familiile de producători.

Pe lângă legume și fructe de sezon, caransebeșenii vor mai putea cumpăra de la piață preparate tradiționale din carne, dar și lactate, miere, siropuri și sucuri naturale, vin, must și răchie de Banat. Nu vor lipsi nici produsele specifice oricărei sărbători de acest gen, micii și berea, care vor putea fi cumpărate de la terasele amplasate pe Strada Avram Iancu, cea care face legătura între Piața Gugulanilor și Primăria Caransebeș.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de artiștii Stana Stepanescu și Boji Ciobotin, Olguța Berbec și Remus Novac, Marta Hurduzeu și formația Maistorii.

afis toamna la gugulani

03 britannia 1000 x 100 gif